Schommel, rekstok, ringen. We speelden ermee op zonnige en vooral ook regenachtige dagen. Binnen, boven, op de overloop. Mijn vader had de haken bevestigd waar alles aan kon worden opgehangen. We ruzieden vaak: Ik ben eerst, nee ik! Tot mijn moeder er gek van werd, een onderdeel pakte en dat woedend door de ruimte gooide zonder te kijken waar het terechtkwam…. We giechelden, mijn zusje en ik en waren beste vrienden voor de rest van de dag.

Second round of putting some things away.

We used to play with the set on rainy and sunny days, upstairs, on the landing. My dad had put the hooks in the ceiling to hold the equipmenent. We quarreled a lot: I am first, no I am!  Then my mum went mad, took a piece an threw it into the room without looking where… We giggled, my sister and I and were best friends for the rest of the day.