Meer ontwerpen

In de meer dan 15 jaren van mijn bestaan als DPVS maakte ik allerlei dingen. Waaronder enkele presentaties en animaties, met muziek. Ik zou ze hier graag nog laten zien. Helaas kan dat niet; sommige zijn blijven hangen op een 3,5 inch floppy of zitten in een inmiddels gecrashte externe harde schijf. Jaja, lang geleden dus. Natuurlijk maak of redigeer ik nog steeds van tijd tot tijd powerpointpresentaties, maar die zijn erg aan huisstijlregels gebonden en dat kent u wel. Kalenders heb ik ook gemaakt, onder andere eentje met mijzelf en een vriendin als ‘calender girl’. Die vertoon ik hier om privacyredenen maar niet. Liever laat ik dus op deze plaats wat infographics en illustraties zien. En mijn laatste wapenfeiten: behang en ansichtkaarten.

Behang, stof, pakpapier

Ontwerpen voor behang, stof en inpakpapier. Hier een paar voorbeelden, meer staat opĀ motiflow.com. Waar het ook te koop is. En wil je eerst wat zien? Bezoek dan Atelier Kortgene.

Ansichtkaarten, posters & 1 postzegel

Ansichtkaarten uit de Groeten uit Zeeland – serie. In deze stijl ook een aantal posters. En als je het dan doet moet je het goed doen: ook een speciaal ontworpen postzegel. Te koop en te zien in Atelier Kortgene.

Infographics

A4 ter verduidelijking van het aanbod van de Hiv Vereniging. Infographic en tekstredactie.

Deze infographic geeft de structuur en voordelen weer van de Mental Wealth cooperation.

Tijdlijn onderzoek paarden bij opleiding dierenartsen, in opdracht van Universiteit Utrecht.

Overzicht van bouwers van 12-voetsjollen in Nederland en Belgie, met vermedling van het aantal gebouwde jollen.